Personvernerklæring og cookie policy

Vår nettside har som mål å beskytte personlig informasjon om våre kunder og besøkende. Vi samler inn, bruker og oppbevarer kun informasjon som er nødvendig for å tilby deg en god opplevelse på vår nettside og for å levere varer til deg. Om du samtykker til det kan din data også benyttes til annonsering.

Vi samler inn informasjon om deg når du registrerer deg på vår nettside, oppretter en konto, foretar et kjøp eller abonnerer på vårt nyhetsbrev. Informasjonen vi samler inn inkluderer navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Vi bruker også informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse på vår nettside.

Informasjonsinnsamling

Vi bruker informasjonen vi samler inn til å levere varer til deg, oppdatere deg om våre produkter og tjenester, og til å sende deg relevant markedsføring. Vi vil aldri selge eller videreformidle din informasjon til tredjeparter uten ditt samtykke.

Vi kan sende deg e-postvarsler om våre nye produkter, tilbud og kampanjer. Hvis du ønsker å motta slike e-postvarsler, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev ved å registrere deg på vår nettside. Du kan når som helst velge å melde deg av vårt nyhetsbrev ved å klikke på lenken som finnes i bunnen av hver e-post.

Vi vil aldri sende deg uønsket e-postmarkedsføring og vil alltid følge gjeldende lover og reguleringer når det gjelder e-postmarkedsføring.

Informasjonsoppbevaring

Vi oppbevarer din informasjon så lenge det er nødvendig for å oppfylle de formålene som informasjonen ble samlet inn for. Når din informasjon ikke lenger er nødvendig, vil vi slette den.

Rettigheter

Du har rett til å få tilgang til, oppdatere eller slette din personlige informasjon når som helst. Hvis du ønsker å gjøre dette, vennligst kontakt oss på vår kontaktside.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til din personlige informasjon svært alvorlig og har implementert passende tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen mot uautorisert tilgang, endring eller destruksjon.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Endringene vil bli publisert på vår nettside. Vi anbefaler deg å besøke denne siden regelmessig for å holde deg oppdatert på våre personvernpolicyer.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring, vennligst kontakt oss på dpa@modish.no

Informasjonskapsler

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse og for å samle inn data om din bruk av nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din når du besøker vår nettside. De gir oss muligheten til å huske dine preferanser og handlinger på nettsiden vår.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleserens innstillinger, vær oppmerksom på at dette kan påvirke funksjonaliteten på nettsiden. Vi behandler informasjonskapsler i tre kategorier.

Nødvendige eller tekniske brukes for å logge deg inn eller huske på handlekurven, disse behandles grunnet vår felles berettige interesse i å ha en god opplevelse på nettsiden.

Neste nivå er analyse, her inngår informasjonskapsler som hjelper oss forbedre nettsidene våre. Behandlingsgrunnlaget for disse er ditt samtykke gitt gjennom popup.

Sist er informasjonskapsler for annonsering og deling med 3. parter. Du avgir samtykke til behandling av disse gjennom popup. Merk at du fortsatt kan se annonser fra oss i andre kanaler uten dette samtykket, men de vil ikke benytte din persondata fra nettsidene våre.

Du kan selv velge og administrere hvilke informasjonskapsler vi bruker gjennom popup på nettsiden.